Laatste update: 15/05/2017

De PGD-behandeling praktisch


Coördinatie en afspraken

Tijdens de eerste fase van een PGD-behandeling verlopen alle afspraken via de PGD-coördinator, telefonisch of per mail. Zie Contact en Wegwijs voor patiënten
Tijdens de IVF/ICSI-cyclus verlopen afspraken via de diensten van het CRG: het contactcentrum, de planningscoördinator en de Dagelijkse Patiëntenmonitoring (DM). Zie Contact CRG.

Annulatie afspraak

Als je een afspraak voor een consultatie of onderzoek niet na kunt komen, vragen we je om de PGD-coördinator zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Doe dat a.u.b. minstens enkele dagen van tevoren, met korte opgave van een reden.

Tijdens je IVF/ICSI-behandeling verlopen je medische afspraken doorgaans via de DM. Annulaties regel je dan ook best via die dienst.

Als je zonder waarschuwing of bij herhaling niet aanwezig bent voor een afspraak of onderzoek, kan UZ Brussel daarvoor een tussenkomst in de kosten aanrekenen.

Inschrijving in het ziekenhuis

Elke keer dat je naar UZ Brussel komt voor een consultatie of onderzoek, ga je eerst langs bij de dienst Inschrijvingen om je te laten registreren. Als je als paar op consultatie komt, moeten jullie zich allebei laten inschrijven.